Kiinaxx Kennel

 

 

Jag som innehar Kennelnamnet Kiinaxx heter Sara.

 

Bakina Vom Bakino 8år Kiinaxx Let's Fix It 4 månader Kaitans I Will Fix It 5år. Tre generationer härliga Rottweiler!

Jag har haft rasen Rottweiler sedan 1993 och jag blev helt fast!!

För mig har Rottweilern kommit att bli ett STORT intresse och jag har efter många års erfarenheter bestämt mig för att göra mina drömmar sanna. Därför ansökte jag om mitt Kennelnamn och i detta finns de 3 hundar som va nära mig då.

För mig är det en självklarhet att Rottweilern behöver mycket aktivering och stimulans för att må så bra som den förtjänar, därför ser jag även det som en självklarhet hos dig som kontaktar mig för ev valp köp. Man ska ha ett klart mål med sitt Rottweilerägande och vara medveten om att allt är inte alltid en dans på rosor! Min avel kommer att bedrivas med egenskaper i focus!! Mentalitet, fysisk sundhet, och användbarhet framför allt mot TÄVLING. Även så ska hunden ha en sund exteriör.

Jag har själv tävlat upp till CERT Elitspår och Lydnads klass II. Har även ställt ut de hundar jag har haft som lämpat sig för det ändamålet.

Det är dit jag strävar och om ni är villiga att vara en av de som hjälper mig att förvalta valparna och att uppnå mina mål då är du mer än välkommen!

Jag är även väl medveten om att ALLA är nybörjare någon gång och alla som köper hund är inte fullfjädrade tävlingfanatiker :) Alla är vi barn i början men då gäller det att få den hjälp man behöver och den ställer jag mer än gärna upp med! Så med ett genuint intresse och att försöka så gott man kan, kan man komma långt.

Jag som uppfödare VILL ha nära kontakt med mina valpar både i med och motgång. Ni som valp köpare kan alltid kontakta mig för råd INGA frågor är dumma frågor!!

Eftersom jag tränar aktivt med mina egna hundar så ställer jag mer än gärna upp med träningshjälp och stöttning. Jag kommer att anordna träningsläger/helger.

   Krav på valpköpare

* Röntga & Ögonlysa mellan 12-16 månader

* MH beskriva mellan 12-18 månader. Detta kommer ske gemensamt om det är möjligt.

* Kora (MT & Exteriörbeskriva) mellan 2-4 år

* Ställas ut en gång efter 15 månader

  Valparna är

* Registrerade i SKK

* Vaccinerade, ID märkta, avmaskade, och försäkrade mot dolda fel i 3 år.

* Uppvuxna i hemmiljö tillsammans med mig och mina djur. Självklart kommer jag jobba för att främja    valpens naturliga egenskaper.

  Som uppfödare erbjuder jag

* Stöttning och support

* Träningshjälp och tips

* Träningsläger/Helger.

Jag tillsammans med KORAD, SUCH, LP I & II                                                                                            Türingen's Just Say Jaxon                                                     

Vi var även GK Elitspår tillsammans.  

Jag och Fixa Uppflyttade lägre spår i Eskilstuna

Fixa va då endast 13 månader gammal. 

Jag och Fixa fick mitt och vårt första CERT på Rottweiler SM 2013. Andra starten i Elit spår.  

 

 

 

 

 

Tillbaka till Start